Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش تقاضا نسبت به عرضه خدمات، سبب بروز نارضایتی در مدت زمان نوبت‌گیری بیماران در درمانگاه‌های تامین اجتماعی استان همدان شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، در استان همدان هشت مرکز درمانی وابسته به سازمان تامین اجتماعی وجود دارد که خدماتی مانند ویزیت پزشکان عمومی، متخصص، آزمایش و تصویربرداری، به صورت رایگان برای بیماران دارای دفترچه درمانی تامین اجتماعی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به رایگان بودن این خدمات، بسیاری از بیماران ترجیح می‌دهند به جای مراجعه به مطب‌های خصوصی و پرداخت هزینه، از ظرفیت این کلینیک‌های تامین اجتماعی استفاده کنند.

بیمارستان تخصصی آتیه در همدان در بخش بستری و سرپایی به بیماران خدمات‌رسانی می‌کند و مجهز به درمانگاه تخصصی در رشته‌های مختلف پزشکی است. اما در کنار تمام خدماتی که در این مرکز به بیماران ارائه می‌شود، نارضایتی‌هایی هم وجود دارد که نمی‌توان بی‌تفاوت از کنار آن عبور کرد.

در روز اخیر دریافت چند پیغام نارضایتی از طرف بیماران تحت پوشش بیمه‌تامین اجتماعی نسبت به پروسه نوبت‌دهی در درمانگاه تخصصی بیمارستان آتیه همدان، توجه خبرنگار ما را به خود جلب کرد و انگیزه‌ای شد تا موضوع را از طریق مسئولان بخش درمان تامین اجتماعی پیگیر شویم.

 یکی از بیماران با گلایه از اینکه نوبت‌دهی تلفنی بسیار دشوار است و نوبت‌ها کمتر از 10 دقیقه به پایان می‌رسد، اظهار داشت: از دو هفته گذشته تاکنون برای نوبت‌گیری تلاش می‌کنم و هنوز هم موفق نشده‌ام.

اکرم طاهری با تاکید بر اینکه دو هفته است که هر روز ساعت 15 با سامانه تامین اجتماعی تماس می‌گیرم، تصریح کرد: همه خطوط این سامانه مشغول است و زمانی آزاد می‌شود که نوبت‌دهی تمام شده است. 

وی با بیان اینکه نوبت و ظرفیت همه تخصص‌های کلینیک در مدت زمان بسیار کوتاهی تکمیل می‌شود، عنوان کرد: از چشم‌پزشکی گرفته تا آزمایشگاه، همه نوبت‌ها پر هستند.

این بیمار با تاکید بر اینکه امکان نوبت‌گیری از طریق کد و سامانه آنلاین وجود ندارد، گفت: پس تکلیف بیمارانی که نیاز به نوبت و ویزیت پزشک دارند چه می‌شود؟

طاهری با اشاره به اینکه در برخی گروه‌های مجازی و برنامه دیوار، عده‌ای اقدام به نوبت‌گیری و فروش نوبت به بیماران می‌کنند، گفت: عجیب است که با این شرایط سخت نوبت‌گیری چگونه امکان خرید و فروش آن وجود دارد.

 وی با تاکید بر اینکه ماهانه مبلغی را به عنوان حق بیمه درمانی واریز می‌کنیم، اظهار داشت: در ازای پرداخت هزینه انتظار دریافت خدمات به موقع و با کیفیت را هم داریم.

 این شهروند همدانی با بیان اینکه چرا کسی پاسخگو نیست، تصریح کرد: معطلی دریافت نوبت سبب انصراف از درمان در این مرکز و رفتن به مطب‌های خصوصی و پرداخت هزینه مضاعف از جیب بیماران می‌شود.

طاهری با بیان اینکه دیروز نزدیک به 150 بار با شماره نوبت‌دهی کلینیک آتیه تماس گرفتم گفت: متاسفانه هنوز موفق به اخذ یک نوبت نشدم.

محمود یوسفی پارسا در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: افزایش تقاضا نسبت به عرضه خدمات در درمانگاه‌های ملکی تامین اجتماعی سبب شلوغی و ایجاد مشکل در پروسه نوبت‌گیری بیماران شده است. 

وی با بیان اینکه گرایش بیماران نسبت به استفاده از خدمات رایگان بیشتر شده است، تصریح کرد: ارائه خدمات دارویی رایگان در مراکز ملکی سبب استقبال زیاد بیماران از این مراکز شده است.

سخنگوی مدیریت درمان اداره کل تامین اجتماعی استان همدان با تاکید بر اینکه هشت مرکز درمانی تامین اجتماعی در استان وجود دارد، اظهار داشت: بیمارستان تخصصی آتیه، درمانگاه عمومی شهید سپهری و پلی‌کلینیک شهید شهبازی در شهرستان همدان فعال هستند.

یوسفی پارسا با بیان اینکه بیمارستان غرضی ملایر هم جزو مراکز ملکی تامین اجتماعی است، گفت: 4 درمانگاه عمومی هم در شهرستان‌های تویسرکان، نهاوند، رزن و اسدآباد خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی با اشاره با اشاره به اینکه تقاضا در کلینیک تخصصی بیمارستان آتیه همدان، رشد قابل توجهی داشته است، تصریح کرد: به منظور تحقق عدالت درمانی و ایجاد شرایط یکسان نوبت‌گیری برای بیماران، سیستم نوبت‌دهی حضوری به تلفنی تبدیل شده است.

سخنگوی مدیریت درمان اداره کل تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه 16 خط تلفن برای نوبت‌دهی بیماران فعال است، عنوان کرد: با توجه به اینکه برای ویزیت روزانه پزشکان محدودیت وجود دارد، اظهار داشت: باید تعداد ویزیت متناسب با استانداردها باشد.

یوسفی پارسا با تاکید بر اینکه به طور میانگین در شیفت صبح و عصر درمانگاه‌ها روزانه یک هزار مراجعه کننده وجود دارد، گفت: پزشکان نباید کیفیت درمان را فدای کمیت کنند‌.

وی با بیان اینکه از تمام ظرفیت درمانگاه‌های بیمارستان آتیه همدان استفاده می‌شود، اظهار داشت: در چهار ماهه امسال، آمار مراجعه به درمانگاه‌های تامین اجتماعی افزایش قابل توجهی داشته است.

سخنگوی مدیریت درمان اداره کل تامین اجتماعی استان همدان با تاکید بر اینکه مدت زمان ویزیت و معاینه بیماران در برخی تخصص‌ها مانند داخلی و جراحی، بیشتر است، عنوان کرد: پزشکان از نظر کیفیت درمان بیماران ارزیابی می‌شوند.

یوسفی پارسا با تاکید بر اینکه هدف ما ارائه خدمات با کیفیت به بیماران است، گفت: رایگان بودن خدمات یکی از عوامل ویزیت‌های غیرضروری و مراجعه به پزشکان متخصص است.

وی با بیان اینکه در سال 99، 82 هزار و 851 بیمار در درمانگاه و بخش سرپایی بیمارستان آتیه همدان ویزیت شده‌اند، اظهار داشت: در سال 1400، آمار مراجعه کنندگان به 120 هزار و 351 نفر رسیده است‌.

یوسفی پارسا با تاکید بر اینکه در چهار ماهه امسال، آمار ویزیت در بیمارستان آتیه همدان 159 هزار و 425 نفر بوده است، گفت: افزایش چشمگیر مراجعه‌کنندگان سبب شلوغی و عدم موفقیت در نوبت‌گیری برخی بیماران شده است.

رئیس بنیاد شهید: 5 هزار نفر پشت نوبتی‌ تحت پوشش بنیاد شهید قرار گرفت + فیلمنوروزی: به دنبال سفر خارجی نوبتی یا کسب درآمد نیستم/ نمی‌خواهم باری بر دوش کمیته المپیک باشم

وی با بیان اینکه تا پایان تیر ماه امسال، بیش از 46 هزار بیمار در کلینیک تخصصی بیمارستان ویزیت شدند، تصریح کرد: این در حالی است که مجموع بیماران ویزیت شده توسط متخصصان بیمارستان در سال 1400، 34 هزار و 402 نفر بوده است.

انتهای پیام/743/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تامین اجتماعی استان همدان بیمارستان آتیه همدان تامین اجتماعی تامین اجتماعی یوسفی پارسا درمانگاه ها نوبت گیری نوبت دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در مرحلۀ اول نوزدهمین آزمون تخصصی حفظ قرآن کریم، با افزایش ۲۵ درصدیِ شرکت کنندگان، حضورِ دانش آموزان و بانوان، چشمگیر بود.

همچنین خُردسالترینِ شرکت کنندگان، سه کودکِ هفت ساله در خوزستان، خراسانِ جنوبی و یزد بودند و مُسن‌ترین شرکت کننده هم ۷۷ ساله از آذربایجانِ شرقی بود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون