Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان یزد یکی از مشکلات شهروندان یزدی برای کسب نوبت پزشکان تنها بیمارستان تأمین اجتماعی استان یزد را افزایش درخواست بیماران برای مراجعه به پزشک و بیش از توان، امکانات و خدمات این بیمارستان دانست.

به گزارش خبرنگار فارس در یزد، یکی از سوژه‌های بخش «فارس من» در صفحه استانی یزد گلایه یکی از شهروندان با عنوان «نوبت دهی ضعیف بیمارستان تامین اجتماعی یزد» است که برای بررسی این موضوع به سراغ مدیر درمان تأمین اجتماعی یزد رفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسین توحیدی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از یزد، با اشاره به شیوه جدید نوبت‌دهی به‌صورت اینترنتی و تلفنی بیمارستان تأمین اجتماعی استان یزد (شهدای کارگر) اذعان کرد: اگر به شیوه نوبت‌دهی یک دهه قبل یعنی ایستادن مردم ساعت‌ها در صف طولانی نوبت‌دهی نگاه کنیم و شیوه جدید را هم بنگریم؛ این نوبت‌دهی به عدالت نزدیک‌تر است و هرگونه دخالت رابطه در نوبت‌دهی را کاهش می‌دهد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی یزد افزود: خدمتی که ما در برابر درخواست‌های نامحدود مردم و بیماران انجام می‌دهیم محدود است و درخواست‌ها بیش از خدمت ماست و همیشه به‌طور طبیعی امکان پاسخگویی به همه درخواست‌ها وجود ندارد.

توحیدی فر با اشاره به راه‌اندازی نوبت صبح و عصر برای مراجعه بیماران به پزشکان در بیمارستان شهدای کارگر به‌عنوان تنها بیمارستان جامع تأمین اجتماعی استان یزد، گفت: به خاطر وضعیت اقتصادی، دریافت خدمات از این بیمارستان نقطه مطلوب همه بیمه‌شدگان محسوب می‌شود ولی باید در نظر داشته باشیم که ما تنها 300 تخت بستری داریم.

وی افزود: درحالی‌که در کل استان تنها سه هزار تخت بستری وجود دارد این بیمارستان 10 درصد کل تخت‌های بیمارستانی استان را تشکیل می‌دهد و 78 درصد مردم استان بیمه درمان تأمین اجتماعی هستند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی یزد گفت: بخش اورژانس ما به‌صورت شبانه‌روزی پذیرای بیماران است و با توجه به تعداد دریافت‌کنندگان خدمات همیشه مشکل اتمام نوبت وجود دارد و نوبت‌دهی تلفنی و اینترنتی در بین مجموعه راهکارها به‌عنوان بهترین راهکار معرفی‌شده است که می‌توانند به آدرس اینترنتی www.nobatyazd.tamin.ir مراجعه نمایند.

*بهره‌مندی بیش از 35 درصد از مهاجران از خدمات رایگان تأمین اجتماعی یزد

توحیدی فر در پاسخ به این سؤال که آیا اتباع بیگانه هم امکان استفاده از امکانات تأمین اجتماعی رادارند؟ اظهار کرد: چون در هنگام نوبت‌دهی کد ملی دریافت می‌شود اتباع بیگانه در این بخش امکان نوبت‌گیری را ندارند ولی مهاجران ایرانی از سایر استان‌های هم‌جوار بین 35 تا 40 درصد مراجعه‌کنندگان به این بیمارستان را تشکیل می‌دهند.

وی در خصوص دیگر مراکز درمانی تأمین اجتماعی در سطح استان یزد، گفت: در شهر یزد غیر از بیمارستان تأمین اجتماعی، پلی کلینیک تخصصی شبانه‌روزی حضرت امیر (ع) در بلوار 17 شهریور، پلی کلینیک دکتر پاک‌نژاد (هراتی) در خیابان فرخی جنب بازارچه مروارید، پلی کلینیک دندانپزشکی در خیابان آیت‌الله طالقانی، کوچه شهید داعی و درمانگاه شبانه‌روزی قائمیه در خیابان فهادان و درمانگاه حضرت سجاد (ع) در محله مریم‌آباد یزد و نیز در شهرستان‌های اردکان، ابرکوه، اشکذر، تفت، بافق، میبد و مهریز به مردم خدمات می‌دهند و شهرستان‌های بهاباد و خاتم فاقد درمانگاه تأمین اجتماعی هستند.

انتهای پیام/90030

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند

به گزارش همشهری آنلاین، همزمان با دویست و سی و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، یک فوریت طرح اصلاحیه ماده‌های ۱۶ و ۱۸ مصوبه تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه‌های توسعه و بازسازی تأسیسات آب و فاضلاب شهری و اجرای طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران و تأمین بخشی از کسر قیمت تمام شده تعرفه خدمات آب و فاضلاب با ۱۸ رأی موافق تصویب شد.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و سومین جلسه شورا در جریان بررسی یک فوریت «طرح اصلاحیه ماده های ۱۶ و ۱۸ مصوبه تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه‌های توسعه و بازسازی تأسیسات آب و فاضلاب شهری و اجرای طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران و تأمین بخشی از کسر قیمت تمام شده تعرفه خدمات آب و فاضلاب» با بیان اینکه ۱۷۲ مخزن آب اضطراری در سطح شهر از محل همین مصوبه ایجاد شده است، گفت: بیش از ۷۰ درصد این مخازن در دوره فعلی مدیریت شهری شکل گرفته است.

او افزود: تصفیه خانه‌های محلی نیز از مسیر همین مصوبه در سطح شهر ایجاد شده تا به شکل بهتری از محیط زیست حفاظت شود.

یک فوریت طرح اصلاحیه ماده های ۱۶ و ۱۸ مصوبه تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه های توسعه و بازسازی تأسیسات آب و فاضلاب شهری و اجرای طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران و تأمین بخشی از کسر قیمت تمام شده تعرفه خدمات آب و فاضلاب با ۱۸ رأی موافق اعضای شورا به تصویب رسید.

کد خبر 849309 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها آب شوراى شهر تهران شهرداری شهردارى تهران شورای شهر تهران پایتخت

دیگر خبرها

  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • بررسی یک اتفاق بزرگ؛ مصطفی آجورلو به مدیرعاملی استقلال نزدیک است؟
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد